sâmbătă, 11 iunie 2011

Lucruri nestiute despre Mosu`

Lumea îşi pune o întrebare de secole,dar răspunsul n-a venit niciodată: ce a fost mai întâi, oul sau găina?
Să nu credeţi că avem răspunsul la întrebarea asta,dar trebuia să începem cumva.
Totuşi Moşu’ chiar EXISTĂ!
S-au scris cărţi,s-au inventat poveşti,însă nimeni nu s-a apropiat de adevărata identitate a Moşului.Sincer vorbind,toată lumea crede că Moşu’ e “un tip gras cu barbă de la Polul Nord care aduce jucării”.Gândindu-ne doar la această scurtă afirmaţie se ridică o serie de întrebări…
1.Frigul
-Cum credeţi că reuşeşte Moşu’ să se încălzească la Polul Nord?? Este evident că are o rezervă ascunsă de ţuică de prune.
2.Creearea jucăriilor
-Având în vedere numărul de jucării pe care trebuie să le facă,are nevoie de maşinării mari.Întrebarea e: Cum reuşesc spiriduşii săi de un metru şi-un scuipat să ajungă la manete? Părerea mea este că pigmenţii ăştia mici beau cam mult RedBull…
3.Distribuirea jucăriilor
-Cum reuşesc renii să se coordoneze astfel încât să nu zboare în toate direcţiile??Recunosc,au reuşit acest lucru prin muncă.Primele lor încercări au cam lăsat de dorit,până când au intrat în primul bloc.Atuci Rudolf (renul care s-a izbit frontal de bloc,dovadă fiind nasul roşu),s-a dus la o firmă de electronice şi în ziua de azi el este proprietarul unui frumos GPS.
-Cum încape Moşu’ pe şemineu ?? Hai să fim serioşi..copiii sunt prea creduli.Dragi copii,Moşu’ nu coboară prin şemineu,ci cu liftul.
4.Proviziile din timpul zborului
-Având în vedere că nu e un zbor de 5-10 minute,cum credeţi că rezista el fără mâncare??Doar nu credeţi că sacul din spatele lui e plin de cadouri,că nu suntem toţi aşa cuminţi.Acolo,lângă cadouri,la căldură,stau ascunşi nişte Mc Chicken…de la mâncarea asta s-a şi îngrăşat..
5.Curăţenia de după Crăciun
-Spiriduşii sunt foarte obosiţi după ce au ţopăit,cineva trebuie să facă curăţenie…dar cine?? Ştiu că voi toţi vă gândiţi la Doamna Crăciun,dar e imposibil să cureţe de una singură toată fabrica.Vă daţi seama că Moşu’ are nevoie de mai multe Doamne Crăciun să facă,curăţenie,însă asta îl face fericit,căci nu se plictiseşte un an întreg.

Un comentariu: